Shtëpia e Bardhë, qendra për normalizimin e lidhjeve me Izraelin

Albanian Radio 4 views
Më 4 shtator, krerët e Serbisë dhe Kosovës ranë dakord për normalizimin e marrëdhënieve ekonomike në një takim me presidentin e SHBA Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë...

Add Comments