Prezenca amerikane, shkaktare e pasigurisë në rajonin e Azisë Perëndimore

Albanian Radio 3 views
Lideri Suprem i Revolucionit Islamik e ka përshkruar praninë e SH.B.A.-së në Azinë Perëndimore si faktor që shkakton "pasiguri, shkatërrim dhe prapambetje" për vendet e rajonit...

Add Comments