SH.B.A dhe UNIFIL

Albanian Radio 5 views
Në fillim të majit, Shtetet e Bashkuara i kërkuan Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara ose të kryenin ndryshime serioze në mënyrë që të fuqizonin UNIFIL-in ose të rivlerësojnë personelin dhe burimet e tij me detyrat që mund të kryejnë në të vërtetë ...

Add Comments