Shembull i krimeve të MEK të trajtuar në dokumentarin “ Mëngjesi me shijen e vdekjes”

Albanian Radio 4 views
Mëngjesi me shijen e Vdekjes, është një dokumentar i prodhuar nga Muhamed Ali Shabani dhe bazuar në një ngjarje tragjike ku grupi terrorist MEK ekzekuton me vdekje nënën dhe fëmijën e saj dhe dy mik shtëpie.

Në këtë dokumentar thuhet:

Në prag të festimeve të 2500 vjetorit të monarkisë së Shahut, 13 nga krerët e organizatës u arrestuan dhe pasi u torturuan, 12 prej tyre u ekzekutuan. Vetëm i 13-ti mbeti gjallë, Masud Raxhavi...

Pars Today ju fton të ndiqni në vazhdim dokumentarin “ Mëngjesi me shijen e vdekjes”

Add Comments