Kina kundrejt Indisë

Albanian Radio 5 views
Tensionet mes Indisë dhe Kinës mbi një territor të diskutueshëm janë rritur. Javën e kaluar shpërthyen përleshjet përgjatë kufirit të kontestuar në Himalaje...

Add Comments