Lideri suprem i Iranit: Regjimi sionist do të çrrënjoset nga Lindja e Mesme

Albanian Radio 6 views
Së pari që dua të theksoj është se, është me rëndësi që të kujtohet tragjedia e madhe e pushtimit dhe uzurpimit të vendit të Palestinës dhe formimit të gjëndrës kanceroze sioniste në këtë vend...

Add Comments